در صورت استفاده از بی حسی در ترمیم دندان، از آنجا که بی حسی بافت نرم چند ساعت پس از پایان کار ادامه پیدا می کند، اطمینان حاصل كنید طی این مدت فرزندتان لب، گونه یا زبان بی حس خود را گاز نمی گیرد.

تا زمانی که بی حسی لب و گونه فرزندتان از بین نرفته ، از خوردن غذای جامد پرهیز شود. استفاده از خوراکی هایی که نیازی به جویدن ندارند ، موردی ندارد. به عنوان مثال: بستنی ، ماست ، اسموتی ، آب میوه ، و غیره …

در موارد ترمیم آمالگام، به مدت 24 ساعت از خوردن غذاهای سفت ( مثل آجیل، ته دیگ و …) با دندان اجتناب شود تا دندان طی این مدت استحکام نهایی خود را به دست آورد.

در موارد ترمیم دندان های کامپوزیتی به منظور جلوگیری از رنگ گرفتن ترمیم تا 24 ساعت از خوردن و آشامیدن غذاهای رنگی مانند چای غلیظ، نوشابه رنگی، شکلات، قهوه و … خودداری شود.

در موارد بازسازی و ترمیم دندان های قدامی ( دندان های جلویی) کودک، برای جلوگیری از شکستگی ترمیم یا ساختار دندان، از گاز گرفتن و خوردن غذاهای سفت با این دندان ها پرهیز شود.

 پس از انجام ترمیم کودک  ممکن است حساسیت به سرما و گرما و کمی درد لثه را تجربه کند. این معمولاً ظرف چند روز فروکش می کند و در صورت بی قراری کودک با داروهای ضددرد(استامینوفن یا ایبوپروفن) فروکش می کند.

پس از این مدت، در صورتیکه کودک شما هنگام جویدن احساس درد یا حساسیت داشت، حتما به مطب مراجعه کنید، زیرا احتمال بلندی بودن ترمیم بلند وجود داشته و باید تنظیم شود.

 اگر فرزندان بیش از چند روز پس از پر کردن ، درد یا ناراحتی دارد ، یا در صورت وجود هرسوال دیگر با ما تماس بگیرید.

مراقبت های پس از ترمیم
مراقبت های پس از ترمیم

برای رزرو نوبت در کلینیک دکتر زهرایی لطفا فرم زیر را تکمیل کنید.